Stichting De Keertwending

Over de stichting

Simpel switchen tussen zorg en werk, én andersom!

Jong en oud(er) moet mee kunnen blijven doen naar vermogen. Dus óók als het leven even tegenzit. Mensen moeten simpel kunnen switchen tussen zorg en werk, en weer terug!

Stichting De Keertwending Deurne helpt kwetsbare inwoners van de gemeenten Asten, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel, Deurne en Helmond voor wie de arbeidsmarkt zich op afstand heeft geplaatst om mee te kunnen blijven doen naar vermogen. Bij ons kunnen mensen zowel op de trede van zorg, als ook op de trede van werk gaan staan.

Mee blijven doen op de best passende werkplek
Jij ontwikkelt je waardoor je meer aankunt. Of je moet juist een stapje terug doen, omdat het even minder gaat. Onze stichting De Keertwending biedt jou een mensgerichte ontwikkelomgeving waar je mee kunt blijven doen op de best passende werkplek. Dus als het leven even tegenzit, is er ook een vangnet!

Voor wie
Wij brengen de arbeidsmarkt dichterbij voor kwetsbare inwoners van de gemeenten Asten, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel, Deurne en Helmond. Wij zijn er voor mensen die dromen van werk en zelfstandigheid, maar waar een beperking hun werk- en levensgeluk nog in de weg staat.

Stichting De Keertwending
Stichting De Keertwending

Betekenisvol en stoer werk
De Keertwending is geen dagbesteding of bezigheidstherapie. Onze thuisbasis is Green Valley Estate in Deurne. Een locatie met werkgevers met een sociaal hart die de arbeidsmarkt dichterbij mensen brengen die in een kwetsbare positie zitten.

Samen geloven wij in betekenisvol en stoer werk in een groene omgeving waar sport, business, food, ontwikkeling en recreatie bij elkaar komen. De best passende werkplekken zijn bijvoorbeeld in het groenonderhoud, op facilitair gebied, tijdens zakelijke, publieks- en sportevenementen, in de dierverzorging en in de horeca. Jouw talent staat centraal, jij voert eigen regie, jij bepaalt het tempo en jij kunt simpel switchen tussen zorg en werk én andersom (‘vangnet’).

De Keertwending staat náást jou en biedt een hand op jouw schouder. Daar waar nodig organiseren we ondersteuning. Op al jouw leefgebieden.

 

De Raad van Keertwenders

Omdat onze Keertwenders het allerbeste weten wat belangrijk is!
De Raad van Keertwenders ondersteunt, adviseert gevraagd en ongevraagd en zit vol goede ideeën.

In onze aanpak:

  • stellen we de leefwereld centraal
  • durven we verschil te maken
  • laten we de regie – zoveel als mogelijk – bij de deelnemer
  • staan we naast de deelnemer om de gewenste ontwikkeling te ondersteunen
  • staat talent centraal en creëren we de best passende werkplekken op Green Valley Estate
  • bieden we een vangnet als het leven even tegenzit: simpel switchen tussen werk en zorg
  • maken we gebruik van de kracht van de deelnemer én van de kracht van de professional

Sámen zijn we verantwoordelijk voor de oplossing.

importance-of-small-steps

Onze Partners

De vraag ‘Hoe kan iedereen mee blijven doen naar vermogen?’ is te ingewikkeld voor één organisatie alleen. ‘Onder de motorkap’ van Stichting De Keertwending Deurne is dan ook een stevige lokale en regionale samenwerking georganiseerd. De stichting maakt onderdeel uit van een groter geheel binnen het sociaal maatschappelijk domein. Wij werken samen met gemeenten, het regionale werkbedrijf, UWV, scholen, zorgaanbieders, landelijke innovatie- en kennisprogramma’s, welzijnsorganisaties, kennis- en onderzoeksinstituten en bedrijven.

Leuk dat je er bent!

De website van Stichting De Keertwending maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken we om statistieken op te slaan voor marketingdoeleinden. Door op accepteren en doorgaan te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.